Raskaslaiturit

Raskaslaiturit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön ja ovat tukevia, huoltovapaita ja erittäin pitkäikäisiä ratkaisuja. Marinetekin raskaslaitureissa on yhtenäinen ja vahvarakenteinen teräsbetonista valmistettu raskasponttoni. Raskaslaiturit perustuvat Marinetekin maailmankuuluun venesatamissa käytettyyn ponttoniteknologiaan. Ne kestävät myös suurempien jahtien turvallisen kiinnittämisen tuulisissa olosuhteissa. Raskaslaiturit toimitetaan joko betonikantisina tai puukannella verhottuina ja niihin on saatavana laaja mallisto lisätarvikkeita. Marinetekin raskaslaituri on markkinoiden paras ja vahvin laituriratkaisu.

Tarvitsetko apua laiturin valinnassa tai haluatko lukea lisätietoja? Tutustu Laiturin valintaoppaaseen!

Huomioithan että laituri voi vaatia rakennusluvan tilanteesta riippuen.

Tarjoamme ilmaisen rantakatselmuksen kaikkiin kohteisiin. Katselmuksessa tutustumme rantaan yhdessä kanssanne, käymme läpi laituritarpeenne ja autamme teitä valitsemaan tarpeisiinne parhaiten sopivan laiturin. Ota yhteyttä ja sovi rantakatselmus kanssamme!
 

Laiturin valintaopas

Tutustu tuotemalleihin

 

Laiturin asennus

Toimitamme ja asennamme laiturit käyttäen varta vasten tähän suunniteltua ja rakennettua työlauttaa. Työlautan avulla asennamme isotkin laiturit ja jopa 3000kg ankkurointipainot kätevästi. Pienemmät mökkilaiturit puolestaan kulkevat kätevästi peräkärryssä asennuspaikalle. Asennuksen jälkeen laiturimme ovat heti käyttövalmiita. Meidän asentajiemme kädenjälkeen voit luottaa ja tarjoammekin tämän takuuna kaikille laitureillemme yhden vuoden asennustakuun. 

Asiakaspalvelu

Soita meille 

 0400 257 157

Jätä meille sähköpostia

 laituriasennus@gmail.com

Seuraa meitä Facebookissa >>

 

Jätä viesti meille

 

Jätä viesti alla olevalla lomakkeella. Huomaathan täyttää kaikki tähdellä merkityt kentät, sekä tarvittaessa kerro kohteen sijainti ja lataa rannasta minulle valokuva.

Upload requirements
1 + 8 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Laiturin asennus Joensuu